dimecres, 12 de gener del 2011

Un viatge de mil kilòmetres comença amb un pas

Pas a pas, hem fet que "aquell viatge d'iniciar un bloc" que semblava molt llunyà i complex, esdevingués un camí amb bona companyia i on poc a poc tots hem anat aprenent.

Ja queda poc perquè aquest bloc estigui llest, hem tardat a penjar l'activitat 2 ja que la volíem fer en format de webquest. Inicialment, vam utilitzar una pàgina web, però de seguida vam veure que el format era molt senzill perquè ni tan sols tenia pestanyes.
Després vam intentar provar altres formats online per elaborar-la, però tots requerien obrir-hi un compte. Vam triar algunes webs on emplenar una sol·licitud d'un compte perquè si ens negaven la petició, tinguéssim altres opcions. Només ens van acceptar una de les peticions, concretament de la pàgina web que s'anomena: www.webquest.es

El format d'aquesta web, és senzill pel que fa a la interfície perquè no permet modificar-la ni triar plantilles. Tot i això, és la única web que ens va acceptar la petició.
Fins avui, hem estat esperant una de les pàgina web que més ens agradaven, ens contestés, però no hem rebut resposta malgrat tornar-ho a intentar diverses vegades.

Per aquesta raó, avui hem decidit definitivament publicar la webquest amb el format que ja teníem.

Pel que fa al contingut, després d'una pluja d'idees, vam anar perfilant la que finalment, proposem.

I altra cop, pas a pas, anem fent el viatge, tot construint aquest bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada