diumenge, 12 de desembre del 2010

Seguim treballant

Avui, dijous 4 de Novembre, hem tornat a quedar tots els membres del grup. Ens és difícil fer un diari, ja que treballant en documents on-line sempre tenim tota la informació conjunta i no ens cal quedar gaire sovint.

Però avui hem decidit trobar-nos per començar a posar cara i ulls al nostre bloc. Ja teníem la major part de la informació buscada, de manera que només era qüestió de penjar-la. Ens vam repartir tres dels quatre apartats que havíem de penjar. Avui al nostre bloc ja hem pogut acabar els de "De què vivim?" i "Com ha canviat?". La nostra manera d'anar creant el bloc es tracta de, en primer lloc, tenir tota la informació i tot el que volem explicar, i posteriorment redactar-ne un text i penjar-lo.  A continuació anem perfilant cada entrada amb detalls i imatges per millorar-ne la part estètica. Seguim tenint bastant problemes a l'hora de penjar imatges a causa del pes i les dimensions d'aquestes.

Avui només hem penjat dues de les parts ja que creiem que la resta les podem perfilar més i n'hauríem de canviar l’enfocament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada