dissabte, 4 de desembre del 2010

En primer lloc...

Avui divendres 22 hem dedicat un matí a la creació del bloc del nostre grup i la seva organització. Avui només ha calgut fer les bases de com serà, ja que el podem anar modificant a mida que l’anem avançant.

Per el disseny del bloc hem seguit varis passos molt senzills:

Primer hem creat l’adreça del bloc i hem utilitzat la d’un integrant del grup que ja tenia una compte feta. Després hem triat el nom del bloc i hem dit varies opcions que ens podien servir. No hi hem estat gaire estona ja que hem votat quina era la que millor frase que representava el que volíem expressar al bloc. Per això ens hem quedat amb el títol de "Capbussa’t per Lloret de Mar", ja que creiem que explica molt bé quina és la mirada que volem donar a Lloret.

El disseny general no ens ha costat gaire perquè teníem tots molt clar que volíem posar una fotografia del paisatge de Lloret de fons. A més vam  demanar fotografies de Lloret de Mar a un fotògraf familiar d’un dels membres del grup i només hem hagut d’escollir quina era la més ens agrdava.
Un cop ja hem tingut mig dissenyada la part més general del bloc ens hem posat a repartir-nos la feina que havíem de buscar i a pensar cap a on volíem encarar la informació. Després d’escollir la que més ens agradava l’hem hagut de retocar i modificar perquè quedés bé com a fons inicial de la nostra pàgina. Ens pensàvem que seria més ràpid ja que hem tingut problemes perquè la mida de la imatge no es corresponia a la mida que ens demanava el bloc. Per a poder-la penjar el programa demana una mida de la imatge molt gran, però que alhora pesi molt poc perquè la pugui carregar sense problemes. Per això ens hem  estat molta estona per a crear la interfície del nostre bloc de manera que ens agradés.

Un cop acabada aquesta part només ha calgut que ens repartíssim la feina perquè cadascú busqui un tema en concret, però hem decidit  treballar a través d’un document online, de manera que tots els membres del grup podrem canviar i modificar tota la informació que hi anem penjant. Així, tot i que cada persona faci la recerca d’un sol tema, podrà aportar, modificar i ampliar la resta d’apartats amb informació interessant que hagi anat trobant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada