dijous, 16 de desembre del 2010

Quan viatges, la curiositat esdevé continuada ja que tot és nou i vols descobrir-ho.

Els dies avancen i el bloc poc a poc es va construint. Tots els apartats estan penjats, tot i que considerem que cal anar-los perfilant. Per aquesta raó, no els donem per finalitzats.

Ens agradaria exposar com hem realitzar l'apartat de "Com ha canviat?" i "Futurs possibles". Per poder fer aquests apartats vam preparar una entrevista per a familiars i coneguts d'una de les components del grup, que viuen o han viscut a Lloret de Mar. Un cop realitzades, vam extreure'n unes conclusions i a partir d'aquestes es van elaborar el dos texts que hem publicat en aquests apartats. També vam utilitzar la pàgina web de l'Ajuntament de Lloret de Mar per contrarestar la informació.

La secció de fotografies de Lloret que ens mostren la seva evolució estan extretes principalment de la pàgina web de l'ajuntament. Algunes d'elles les ha elaborat el fotògraf de Lloret de Mar amb el que tenim contacte. Aquesta ullada fotogràfica permet comprendre quin és el creixement que ha desenvolupat Lloret de Mar en els últims anys.

La primera activitat que proposem per treballar l'entorn de Lloret de Mar és a través del Geocaching. El passat 9 i 10 d'Octubre es va realitzar un "Megaevent" a Lloret de Mar. Aquest esdeveniment ens ha servit de font d'inspiració per crear aquesta activitat, ja que la considerem engrescadora i relacionada amb l'entorn més proper dels infants.

Més endavant, penjarem les altres quatre activitats que proposem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada