dissabte, 8 de gener del 2011

Cal, primer, conèixer el terreny.

Amb aquesta nova entrada pretenem explicar com hem elaborat l'apartat "Com és?" del nostre bloc. D'aquesta manera volem anar definint un a un tots aquests apartats. 

Per seguir en la metodologia que estem utilitzant en el procés de creació d'aquest bloc, primer ens hem centrat en la recopilació d'informació. Hem utilitzat bàsicament dues fonts: per una banda el lloc web de l'Ajuntament de Lloret de Mar, i per l'altra les persones que hi resideixen i coneixen bé la població (com és el cas de una de les components del nostre grup). Un cop recopilada tota la informació, hem seleccionat la que creiem que permet al lector que no coneix ni ha visitat mai Lloret de Mar, fer-se una petita idea de les característiques principals de la població que protagonitza aquest bloc.

Hem complementat la informació amb tres imatges, en una de les quals es veu la platja principal de Lloret de Mar sencera. Finalment, com que aquest apartat es tracta únicament d'una breu introducció a la població, hem decidit adjuntar un seguit d'enllaços que permetin al lector que ho desitgi ampliar la informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada